Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Presedintele ANC: "Numarul domeniilor .ro va creste si in anii urmatori"

Data introducerii: 17-11-2008

Trendul ascendent inregistrat de numarul de domenii .ro se va mentine si in anii urmatori, pe fondul deschiderii tot mai mari a utilizatorilor catre serviciile de internet, a spus presedintele Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC), Liviu Nistoran.

Numarul domeniilor .ro a crescut constant anual, de la 249.730 in noiembrie 2007, la 340.392 in noiembrie 2008, potrivit informatiilor oferite de ANC.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Samsung ofera gratuit supermodelul Galaxy S celor nemultumiti de iPhone 4!Bilete de tren vor putea fi cumparate direct de pe plajaGoogle renunta la primul sau telefon mobilNokia vrea un CEO nou pentru a face fata concurentei de pe piata smartphone-urilorClientii Orange pot achizitiona bilete la metrou prin intermediul unui SMSG Data si-a tunat produsul premiatGoogle ataca din nou televiziunea. Se vor schimba regulile jocului? Google ofera un serviciu gratuit cu date statisticeCisco Romania are un nou director generalGoogle: Zilele desktop-ului sunt numarateOrange lanseaza serviciul de telefonie fixa cu acoperire nationalaProbleme la Nissan? Peste jumatate de milion de masini, rechemate in serviceApple recunoaste ca a folosit copii la muncaRomanii, printre primii europeni in retelele sociale, ultimii la online bankingCompania Xerox se apuca de capul Google, Yahoo si Youtube. Ii da in judecata pe toti! Wanted: Brand de notorietate pe internetul romanescOrange lanseaza un produs dedicat suporterilor fotbalului romanescCum va arata Internetul in 2020Google va traduce meniurile din restaurante pentru turistiSeful Vodafone acuza Google de monopol pe piata publicitatii online
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook