Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Portarul Ibrahim Dossey a decedat astazi dimineata

Data introducerii: 09-12-2008

Fostul portar al Pandurilor Targu-Jiu, Ibrahim Dossey, a decedat in aceasta dimineata, in jurul orei 2:00, dupa ce in urma cu trei saptamani iesise din coma profunda, prezentand semne incurajatoare de revenire, au declarat pentru NewsIn apropiati ai familiei fotbalistului.

Ghanezul fusese transferat luni dimineata la Spitalul Bagdasar-Arseni, specializat in tratamente neurologice post-traumatice si incepuse un program de recuperare.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Nationala de handbal a Romaniei, favorita pentru titlul european"Cred ca Mutu va fi fluierat in Ghencea!"Mutu, si batut, si facut tiganMorariu a castigat cursa in care a alergat singurCriza financiara ii ia 'sufletul' lui Gigi Becali?Steaua a ramas cu un singur punct in Champions League dupa cinci etape"Trebuie sa batem Roma! Cine pierde iese din Europa!"Totti: "In Romania ne asteapta o partida fundamentala contra celor de la CFR Cluj"Torturile lui Bela Karoly au socat AmericaZece fani ai Stelei au primit interdictie pe stadioane dupa incidentele de la meciul cu FC Timisoara"Dupa sedinta de azi, Copos se va intoarce la echipa"Steaua, salt de 17 pozitii in clasamentul IFFHS. CFR Cluj ocupa locul 87ITALIA • Chivu – da, Mutu – nu Fanii Stelei: "Il vom lua la pietre pe Gigi pana va pleca!"Steaua - Lyon, scor 3 - 5Dorinel Munteanu, noul antrenor al Stelei"De 17 ani, nationala 'traieste' din jucatori exportati de mine"FC Brasov - FC Vaslui 0-0: Egali pe teren, egali in clasamentVa lipsi Anelka de la meciul cu Romania?Lampard: "CFR este o echipa excelenta!"
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook