Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu Israel

Data introducerii: 04-02-2008

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat îngrijorat înainte de amicalul cu Israel, afirmând că nu a avut suficient timp să pregătească partida. La reunirea lotului de ieri au fost prezenţi doar trei jucători, dinamoviştii Lobonţ şi Moţi şi rapidistul Coman.

Restul tricolorilor au făcut direct deplasarea în Israel unde vor susţine miercuri un meci amical cu ţara gazdă. „Este un meci pe care îl consider important. Pentru că a începe cu dreptul un nou an în care se dispută şi turneul final al Campionatului European este foarte important.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook