Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Pariul lui Nastase

Data introducerii: 11-03-2010

Pariul lui NastasePresedintele CN al PSD, Adrian Nastase, le propune cititorilor blogului sau un pariu, anume ca dosarul Zambaccian va fi trimis la ICCJ chiar in ziua Consiliului National, promitand castigatorului ca premiu Constitutia, "carticica pe care o tinea in mana" Traian Basescu in 2004 pe afise electorale.

"Va propun si un pariu. Stiti ca am doua dosare in instanta - dosarul cu campania electorala, cu caciulite, afise si 1000 de martori si dosarul in care sunt acuzat ca am dat mita lui Melinescu printr-o numire facuta prin hotarare de Guvern (aprobata de tot Guvernul) pentru a obtine un dosar care oricum aparuse in facsimil in EVZ. Bun. Mergem inainte. Mai exista un dosar - dosarul Zambaccian - trimis, retrimis de DNA la Parlament, apoi la Curtea Suprema, anulat de Curtea Suprema, retrimis la Parlament, ajuns din nou la DNA si pregatit de cateva saptamani de retrimitere la Curtea Suprema. Surprise! Dosarul asteapta linistit de saptamani intregi un moment prielnic sa fie trimis, triumfator, la ICCJ ", scrie Nastase pe blog.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum a fost primita alegerea lui Victor Ponta la sefia PSD?Cine sunt noii vicepresedinti ai PSDVictor Ponta, noul presedinte al PSDPNL vrea desfiintarea functiei de sef de statCulmea loialitatii: Vanghelie spune bancuri cu GeoanaPremierul Emil Boc raspunde intoxicarilor in privinta pensiei minime PSD: Toti impotriva lui GeoanaANI: Pogea s-a aflat in incompatibilitate doua luniE oficial: Nastase candideaza la sefia PSD!Realitatea: Aliodor Manolea este parapsihologul din spatele lui BasescuSurprize, surprize: Geoana nu crede in flacara violetaMutam sau nu Parlamentul din Casa Poporului?Elena Udrea: Pe Basescu nu l-am privit niciodata ca barbatUnde va lovi bomba Hayssam: in PSD sau Vasile Blaga?Boc catre UDMR: Votati bugetul, va dam 3 miliarde de parlamentarModelul EBA, noua generatie: Ana Geoana, noul sex-simbol politic?Dupa lupte crancene: Bugetul pe 2010, adoptat de comisiile de finanteGeoana, suparat foc pe Iliescu si NastaseNastase: PSD a devenit un partid de rangul doiEBA, inscaunata in februarie presedinte al tineretului PDL
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook