Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Pariul lui Nastase

Data introducerii: 11-03-2010

Pariul lui NastasePresedintele CN al PSD, Adrian Nastase, le propune cititorilor blogului sau un pariu, anume ca dosarul Zambaccian va fi trimis la ICCJ chiar in ziua Consiliului National, promitand castigatorului ca premiu Constitutia, "carticica pe care o tinea in mana" Traian Basescu in 2004 pe afise electorale.

"Va propun si un pariu. Stiti ca am doua dosare in instanta - dosarul cu campania electorala, cu caciulite, afise si 1000 de martori si dosarul in care sunt acuzat ca am dat mita lui Melinescu printr-o numire facuta prin hotarare de Guvern (aprobata de tot Guvernul) pentru a obtine un dosar care oricum aparuse in facsimil in EVZ. Bun. Mergem inainte. Mai exista un dosar - dosarul Zambaccian - trimis, retrimis de DNA la Parlament, apoi la Curtea Suprema, anulat de Curtea Suprema, retrimis la Parlament, ajuns din nou la DNA si pregatit de cateva saptamani de retrimitere la Curtea Suprema. Surprise! Dosarul asteapta linistit de saptamani intregi un moment prielnic sa fie trimis, triumfator, la ICCJ ", scrie Nastase pe blog.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In gura presei: De ce si-a pierdut PD-L popularitatea?Boc: Orice sursa de venit se impoziteaza!Elena Udrea ravneste Primaria generala Bucuresti?Motiunea de cenzura a PSD a fost depusaMotiunea de cenzura ar putea fi prezentata oficial pe 8 iunieSenatul a aprobat cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui VoicuEmil Boc este de acord cu o revizuire mai larga a ConstitutieiPariul lui NastaseRomania: Maxim 40 km de autostrada in 2010Geoana isi pregateste plecarea din PSD?Antonescu ramane presedintele PNLTopul celor mai 'scumpi' parlamentariOrban si Catarama s-au inscris oficial in cursa pentru sefia PNLPDL cere suspendarea lui GeoanaAndrei Gheorghe, dat afara de la Ministerul FinantelorStarea de sanatate a lui Basescu, cu semnul intrebariiGeoana: Am o veste proasta - Nu plec din PSD!Schimbari pe scena politica romaneasca: Opozitia intra in restructurariBoc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi MondialVladescu si Seitan, amenintati cu remanierea
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook