Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Papusi interzise minorilor la Teatrul Tandarica

Data introducerii: 12-10-2007

„Candid”, premiera pentru oameni mari, aduce in fata publicului dansuri lascive. Se joaca pe scena unui teatru de copii, dar nu-i indicat minorilor sub 14 ani.

Este un spectacol cu papusi, dar nu unul inocent, care spune povestea Motanului incaltat sau a lui Pinocchio. „Candid”, piesa care a avut premiera oficiala miercuri seara, la Teatrul „Tandarica”, este facuta exclusiv pentru oameni mari si cu simtul umorului. Regizorul Cristian Pepino a luat textul filosofic al lui Voltaire, a pastrat momentele-cheie si a adus in fata publicului aventura amoroasa a cuplului Candid-Cunigunda.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Targul de apartamente CONDOMINIUM si Salonul Condominium DECO, editia a lll a, 18-21 octombrie 2007 la Sala Palatului „Pulbere de stele“, varianta pe hirtie„Adio, Berlin”, de Christopher Isherwood Porumboiu, premiat de critica, dar parasit de muza Biletele la 'Kumm 10 ani - Rock la Opera' s-au pus in vanzareMungiu a deschis “Saptamana filmului romanesc” de la Budapesta Colocviu international despre Mihail Sebastian, la Universitatea Ebraica din IerusalimEvenimentele culturale organizate de ICR la Tel Aviv in luna noiembrieCvartetul Transilvan va sustine un concert extraordinar la MadridA fost premiata poezia faptului maruntNe-a parasit scenograful Paul BortonovschiRadu Mihaileanu, Cavalerul Artelor1001 de carti de citit intr-o viataGala de Opera in Capitala Culturala EuropeanaPapusi interzise minorilor la Teatrul TandaricaCapitala Culturala Europeana se incheie Normal. De RevelionSe deschide stagiunea simfonicaLa multi ani, Olga Tudorache!Mitropolia Moldovei si Bucovinei a primit licenta pentru un post TVJean Constantin se jura ca nu fura
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook