Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Papi si Ioana Ginghina au facut un album cu ecografiile copilului

Data introducerii: 10-06-2008

Chiar daca mai sint vreo doua luni pina la venirea pe lume a mult asteptatului copil al lui Alexandru Papadopol si al Ioanei Ginghina, mai precis, in jurul datei de 20 august, micuta, inca nenascuta, are deja un album plin cu fotografiile sale.

Ca sa-i dezvolte pruncului gustul pentru muzica, cei doi asculta compozitii de Bach, Ioana "fentind" insa de cite ori are ocazia, vigilent a lui Papi si punindu-i micutei si alte piese apartinind secolului vitezei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Catalina Toma se iubeste cu un negruGina Pistol se marita anul viitorFetita Lianei Stanciu are cancer. Ajutati-o! Mihaela Radulescu a filmat pentru videoclipul lui ProconsulMircea Radu + Mama-Natura = loveProconsul - "Da mai departe" la Radio RomaniaCristina Rus si Andreea Banica, din nou impreunaHalloween cu LoredanaFetita Rocsanei Marcu il vrea la botez pe PepeBeyonce s-a suparat foc pe clujeniPamela Anderson declara ca s-a casatorit din cauza unui joc de pokerLili Sandu, aventura cu "socrul" Laurei CosoiAnda Adam a suferit un accident de circulatieAstazi, de la 20.30, Bordeianu, CRBL, Alex, Delia, Ginghina, Oana si Gyorfi danseaza pentru voiNunta pe NeVe de la Fratelli a tinut pana dimineataIrina Columbeanu, manechin platit la 10 luniBahmuteanu a nascut aseara un baietelMonica si Irinel Columbeanu- Inceputul sfarsituluiLa multi ani, Stefan Banica jr.! Legendarul Clint Eastwood
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook