Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Pamela Anderson, in faliment

Data introducerii: 27-07-2010

Pamela Anderson, in falimentSe pare că vremea când Pamela Anderson era cel mai bine plătit model de pe planetă şi cel mai căutat apune.

Rolurile bine plătite pentru care încă mai este solicitată sunt puţine, iar datoriile foarte mari au adus-o pe Pamela Anderson în pragul falimentului, aceasta fiind nevoită să locuiască într-un parc de rulote din Malibu (California).

"Evenimente asupra cărora nu deţin controlul au provocat această situaţie temporară şi stânjenitoare. Toate datoriile mele către fisc vor fi plătite în viitorul foarte apropiat", a declarat Pamela Anderson într-un mesaj postat pe Twitter.

Locuinţele în care a stat în ultimii ani Pamela Anderson au fost din ce în ce mai mici, modelul canadian în vârstă de 43 de ani schimbând, în cele din urmă, o luxoasă reşedinţă din Malibu pentru un parc de rulote din apropiere.

Fostul star al serialului "Baywatch" îşi creşte acolo cei doi copii în timp ce încearcă să scape de datorii.

Pamela Anderson a ţinut de multe ori prima pagină a ziarelor, atât prin pictorialele sale incendiare, cât şi prin cele trei căsătorii eşuate ale sale - cu rockerul Tommy Lee, în vârstă de 47 de ani, timp de trei ani, cu solistul pop-rock Kid Rock, în vârstă de 39 de ani, timp de trei luni, şi cu Rock Salomon, fostul iubit al starletei Paris Hilton, timp de două luni. Fotomodelul canadian a avut numeroase alte relaţii, inclusiv cu expertul în scufundări marine Jamie Padgett, pe care l-a cunoscut în acel parc de rulote.

"Am avut o carieră ameţitoare, a fost minunat, am întâlnit câţiva bărbaţi «nebuni» pe traseu, însă nu regret, căci acestea sunt lucrurile care m-au făcut să fiu cine sunt astăzi", a declarat actriţa canadiană.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook