Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pamela Anderson, in faliment

Data introducerii: 27-07-2010

Pamela Anderson, in falimentSe pare că vremea când Pamela Anderson era cel mai bine plătit model de pe planetă şi cel mai căutat apune.

Rolurile bine plătite pentru care încă mai este solicitată sunt puţine, iar datoriile foarte mari au adus-o pe Pamela Anderson în pragul falimentului, aceasta fiind nevoită să locuiască într-un parc de rulote din Malibu (California).

"Evenimente asupra cărora nu deţin controlul au provocat această situaţie temporară şi stânjenitoare. Toate datoriile mele către fisc vor fi plătite în viitorul foarte apropiat", a declarat Pamela Anderson într-un mesaj postat pe Twitter.

Locuinţele în care a stat în ultimii ani Pamela Anderson au fost din ce în ce mai mici, modelul canadian în vârstă de 43 de ani schimbând, în cele din urmă, o luxoasă reşedinţă din Malibu pentru un parc de rulote din apropiere.

Fostul star al serialului "Baywatch" îşi creşte acolo cei doi copii în timp ce încearcă să scape de datorii.

Pamela Anderson a ţinut de multe ori prima pagină a ziarelor, atât prin pictorialele sale incendiare, cât şi prin cele trei căsătorii eşuate ale sale - cu rockerul Tommy Lee, în vârstă de 47 de ani, timp de trei ani, cu solistul pop-rock Kid Rock, în vârstă de 39 de ani, timp de trei luni, şi cu Rock Salomon, fostul iubit al starletei Paris Hilton, timp de două luni. Fotomodelul canadian a avut numeroase alte relaţii, inclusiv cu expertul în scufundări marine Jamie Padgett, pe care l-a cunoscut în acel parc de rulote.

"Am avut o carieră ameţitoare, a fost minunat, am întâlnit câţiva bărbaţi «nebuni» pe traseu, însă nu regret, căci acestea sunt lucrurile care m-au făcut să fiu cine sunt astăzi", a declarat actriţa canadiană.

Alte articole din acceasi categorie:

Alexandra Stan a pozat pentru FHM UKHuidu se retrage din viata publicaMesajul lui Huidu pentru colegii de la Prima TVSerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1Demi Moore divorteaza de Ashton Kutcher?Adrian Cristea: «Nu sunt gelos pe concurentii de la Burlacita, locul Biancai e langa mine»Supermodelul Alina Puscau, goala in Conan BarbarulLady Gaga a lansat videoclipul piesei You and IFuneraliile lui Amy Winehouse vor avea loc astaziJennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into YouBeyonce, in lenjerie intima in noul clipJustin Timberlake, noul proprietar MyspaceIrina Columbeanu a fost incredintata temporar mamei saleJojo, insarcinata in 4 luniBianca Dragusanu a renuntat la Printul Cristea. Il vrea inapoi pe Bote!Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascularGabriela Cristea Toader si-a schimbat look-ulElton John isi declara incheiata cariera muzicalaMadonna isi sarbatoreste astazi ziua de nastereMonica Columbeanu, hartuita de un obsedat
Pagina 1
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook