Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 20 ~ PSD a depus o petitie cu 700.000 de semnaturi la Guvern pentru majorarea pensiilor

Data introducerii: 31-10-2007

Reprezentanţii PSD au depus astăzi, la Guvern, o petiţie semnată de 700.000 de pensionari, prin care cer majorarea punctului de pensie, de la 1 noiembrie 2007, cu 37,5% din salariul mediu brut pe anul 2008, invocând creşterea preţurilor în această toamnă.

 "Necesitatea acestei devansări derivă inclusiv din creşterea de preţuri care se anunţă pentru această toamnă şi atunci este nevoie nu de o creştere doar cu 60-65% din creşterea care va apărea la 1 ianuarie 2008, ci de o creştere integrală de 100% din ceea ce înseamnă salariul mediu pe economie al anului viitor. Pentru că ceea ce a propus Guvernul este atingerea punctului de pensie de 37,5% din salariul mediu al anului acesta. Or, legea 250, aşa cum a intrat ea în vigoare, se raportează la salariul mediu pe anul viitor" a declarat fostul ministru social-democrat al Muncii, Marian Sârbu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 20 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Guvernul a pierdut controlul asupra "Arbitrului pietei telecom"Basescu nu are voie sa faca referendum in acelasi timp cu alegerileFostul democrat, Marius Marinescu s-a inscris in PCTariceanu - convins ca bugetul pentru 2008 va fi adoptat in ParlamentPSD nu l-a sanctionat pe Iliescu, dar i-a cerut sa isi clarifice, pana in decembrie, pozitia in partid'Vin in birou la tine sa o facem!'PSD vrea sa transforme bugetul pe 2008 intr-o noua motiune de cenzuraParintele Constitutiei a muritMotiunea a cazut. PSD cauta tradatoriiIon Iliescu: Goana dupa tradatorii din PSD- o rusineTariceanu: Am indoieli cu privire la motivul real din spatele acestei motiuniMotiunea: Camerele video care filmau direct urnele de vot au fost opriteGeoana: Motiunea va fi votata maineLa presiunile UE, Chiuariu lasa numirea procurorilor la mana lui BasescuDeputatii juristi nu-l lasa pe Basescu sa faca referendum odata cu alegerilePRM vrea ca avizarea urmaririi penale a ministrilor sa poata fi facuta doar de Parlament, nu si de presedintele RomanieiDeputatii au luni liber pentru campanie in universitati
Pagina 20

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook