Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Oprescu, dupa demisia din PSD: "M-am inscris sa castig aceasta cursa"

Data introducerii: 21-04-2008

Sorin Oprescu s-a tinut de cuvant si si-a depus, luni dimineata, demisia din Partidul Social Democrat, la Organizatia PSD sector 1, al carei membru era.

"Nu am dorit aceasta postura de candidat independent. Este greu, dupa 16 ani, sa demisionez din PSD. Dupa 16 ani, e ca o casatorie. Eu m-am inscris sa castig aceasta cursa, nu sa ies pe locul doi", a spus Oprescu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

The Scotsman: Basescu risca sa piarda alegerile, dupa imaginile in care pare sa bata un copilSondaj INSOMAR: Geoana castiga presedintiaFuge sau nu Geoana de confruntarea cu Basescu?PNL si PSD, logodna cu acte. Basescu: Ziua de 6 nu le va aduce bucuriiAntonescu: Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu!Referendumul a fost validat, BEC anunta o prezenta de 50,16%Traian Basescu si Mircea Geoana, in turul IINegoita si-a anuntat CabinetulBasescu vs Opozitia, scor 0 la 1. Cabinetul Croitoru a picatLucian Croitoru si-a ales ministriCe prevede programul de guvernare al lui Lucian Croitoru?Basescu a decis: Lucian Croitoru, premierul desemnat al Romaniei Geoana: Johannis ar fi o investitie buna din care toti romanii ar avea de castigat Ultima zi a guvernului Boc? Guvernul este, tehnic, demisS-a rupt coalitia. A ramas doar jumatate de GuvernSolutie pentru "Doi si un sfert": Basescu propune un ministru "independent" sau "din opozitie"Basescu a cerut urmarirea penala a lui Ovidiu MusetescuBecali s-a razgandit: Candideaza la prezidentiale!Inca un lider al dinastiei politice Kennedy a incetat din viata
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook