Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Oprescu, dupa demisia din PSD: "M-am inscris sa castig aceasta cursa"

Data introducerii: 21-04-2008

Sorin Oprescu s-a tinut de cuvant si si-a depus, luni dimineata, demisia din Partidul Social Democrat, la Organizatia PSD sector 1, al carei membru era.

"Nu am dorit aceasta postura de candidat independent. Este greu, dupa 16 ani, sa demisionez din PSD. Dupa 16 ani, e ca o casatorie. Eu m-am inscris sa castig aceasta cursa, nu sa ies pe locul doi", a spus Oprescu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Olguta Vasilescu, din bratele lui C.V.Tudor, direct la pieptul lui GeoanaPolitia confirma ca Ludovic Orban a lovit cu masina o fata de 17 aniMircea Geoana, «presedinte» la PSD Dolj Schimb savuros de replici intre Tariceanu si BasescuPretul PSD la buget: 2 miliarde de euroVotul la patru miini a fost legalizat si in CameraIon Iliescu tot nu scapa de dosarul mineriadei Geoana este santajat de VanghelieA murit Dan IosifUn nou partid pe scena politica - PD si PLD fuzioneaza Parlamentul isi deschide portile de 1 DecembrieAdrian Nastase vrea sa devina presedinteVadim renunta la demisia din Parlament si-l ataca furibund pe Ambasadorul SUA Becali nu intelege de ce a gresitPrezenta la referendum 52%. DA: 71%Basescu vrea "o dictatura de catifea"PD a dat in judecata TVR si radioul publicIoan Avram Muresan a fost exclus din PNTCDAlo, Traian Basescu la telefon!Doua guverne in curtea Nasului Carabulea
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook