Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 9 ~ Operatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul cald

Data introducerii: 04-08-2010

Operatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldOperatia de corectare a nasului cunoscuta sub denumirea de rinoplastie este recomandata a se face vara, deoarece riscul sangerarilor este scazut.

„Operaţia nu se face în timpul perioadelor geroase pentru că zona este sensibilă la frig şi pot apărea sângerări, umflături sau vânătăi mai accentuate", explica Adrian Carantino, medic primar chirurgie plastică la clinica Medical Stil Estet din Bucureşti.

Rinoplastia poate corecta orice malformatie congenitala de la nivelul piramidei nazale, precum buza de iepure, defectele cauzate de traumatisme sau nasurile strâmbe.

Operatia se face sub anestezie generala si dureaza aproximativ 2 ore.Recuperarea dureaza in jur de 2 saptamani, timp in care nu este recomandat a se purta ochelari.

Autor: Raluca

Pagina 9 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De cat somn avem nevoie?Margarina si cancerulSucuri naturale bogate in calciuJumatate din populatia de pe intreg globul va suferi de alergieLaptele: Un pahar de sanatateFormularele de retete medicale s-au schimbat de la 1 iuniePilula-minune care taie pofta de mancareCancerul de piele, provocat si de glossArsurile la stomacIaurtul natural, medicament viu pentru organismBenzile care te scapa de durerile de spate la volanBoiaua de ardei, sursa naturala de vitamina CPoluarea cheleste barbatiiAlungati depresiile cu miscare si muzicaNu va zgarciti la botox!Alimentatia mamei decide sexul copilului Cum pot fi prevenite durerile de spateMinisterul Sanatatii vrea sa ieftineasca medicamenteleBeneficiile strugurilorCancer din cauza unei substante chimice din sticlele de plastic
Pagina 9

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook