Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Operatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul cald

Data introducerii: 04-08-2010

Operatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldOperatia de corectare a nasului cunoscuta sub denumirea de rinoplastie este recomandata a se face vara, deoarece riscul sangerarilor este scazut.

„Operaţia nu se face în timpul perioadelor geroase pentru că zona este sensibilă la frig şi pot apărea sângerări, umflături sau vânătăi mai accentuate", explica Adrian Carantino, medic primar chirurgie plastică la clinica Medical Stil Estet din Bucureşti.

Rinoplastia poate corecta orice malformatie congenitala de la nivelul piramidei nazale, precum buza de iepure, defectele cauzate de traumatisme sau nasurile strâmbe.

Operatia se face sub anestezie generala si dureaza aproximativ 2 ore.Recuperarea dureaza in jur de 2 saptamani, timp in care nu este recomandat a se purta ochelari.

Autor: Raluca

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In Romania sunt patru milioane de obeziInjectia care naste noi vase de sangeCARBOHIDRATII STIMULEAZA GANDIREARISCURILE HORMONILOR IN CANCERMETEODEPENDENTARomanii iau tot mai multe medicamente, in special pentru inima si sistemul nervosStresul la volan: 20 de ore pe saptamana pierdute in traficCPSS lanseaza o noua campanie de combatere a efectelor consumului de tutun10 lucruri pe care trebuie sa i le spui medicului!Exerciţii fizice pentru începătoriMedicamente mai ieftine cu 15% din noiembrieFrigul despica firul de parMâncarea, aliatul vieţii de zi cu zi Sexologul nostru, dr. Vasile Nitescu, va sfatuieste: Metode de contraceptie „de bariera” protectivaCăderea părului poate fi stopatăAspirina, cancerul şi bolile cardiovasculareObezitatea la copilGhidul de supravietuire al barbatului divortatAlimentele care imbunatatesc vedereaDe ce femeile se ingrijoreaza mai repede
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook