Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solare

Data introducerii: 18-06-2010

Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solareOficialii NASA avertizează că în maxim 3 ani, atunci când Soarele va ajunge la maximul puterii sale, Terra va putea fi lovită de explozii solare devastatoare.

Oamenii de ştiinţă susţin că distrugerile vor afecta toată aparatura electronică, de la dispozitiviele bancare şi cele din spitale, până la computerele personale şi Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, în urma valurilor fără precedent de energie magnetică, la mai multe miliarde dolari.

Cel mai optimist scenariu este acela în care Terra va suferi doar câteva ore din cauza furtunilor magnetice şi nu zile sau luni întregi, aşa cum prevede Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizică din cadrul NASA.

Cercetătorii NASA avertizează că măsurile trebuie luate din timp pentru a preveni un dezastru de asemenea proporţii.

Autor: Raluca

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Un barbat din Marea Britanie s-a casatorit cu soacra saPetrecere de Ziua Barbatului in Parcul Tineretului din CapitalaNorul de cenusa vulcanica va parasi vestul Romaniei spre sfarsitul zilei de aziBucurestenii vor circula astazi gratuit cu RATB-ulTargul de miei din Capitala se deschide abia vineriDin aprilie vin inundatiile!Greva de la metrou a fost anulataA murit He Pingping, cel mai scund om din lume!Uimitor! Cercetatorii britanici au descoperit ca pot citi gandurile oamenilorCutremurul din Haiti, provocat de americani?Revine iarna: Cod galben de ninsoriCine mai angajeaza in Romania? Vezi care sunt cele mai optimiste sectoare si regiuniGreva la metrou: Episodul IIRomanii, criminalii de top ai Europei?Cod Galben de ninsori si vantSindicalistii din invatamant se pregatesc de grevaAccident mortal la mallCod galben de ninsori in 21 de judeteCutremur puternic in TaiwanNASA: Cutremurul din Chile ne scurteaza zilele
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook