Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solare

Data introducerii: 18-06-2010

Oficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solareOficialii NASA avertizează că în maxim 3 ani, atunci când Soarele va ajunge la maximul puterii sale, Terra va putea fi lovită de explozii solare devastatoare.

Oamenii de ştiinţă susţin că distrugerile vor afecta toată aparatura electronică, de la dispozitiviele bancare şi cele din spitale, până la computerele personale şi Ipod-uri. Pierderile financiare s-ar ridica astfel, în urma valurilor fără precedent de energie magnetică, la mai multe miliarde dolari.

Cel mai optimist scenariu este acela în care Terra va suferi doar câteva ore din cauza furtunilor magnetice şi nu zile sau luni întregi, aşa cum prevede Dr. Richard Fisher, directorul departamentului de heliofizică din cadrul NASA.

Cercetătorii NASA avertizează că măsurile trebuie luate din timp pentru a preveni un dezastru de asemenea proporţii.

Autor: Raluca

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ziua Internationala a SarutuluiIntre 5 si 9 iulie, CFR Calatori va modifica temporar circulatia unor trenuriProject Expo, targ imobiliar la Palatul Copiilor din Bucuresti, 16-18 iulie 2010S-a lansat programul Zile gratuite de vacantaApocalipsa va veni in aproximativ 100 de aniIncendiu la un centru de copii din sectorul 6Prima Universitate a Copiilor in Aula Magna a Facultatii de Drept, 21 iunie-2 iulieSpecialisti din Coreea de Nord au creat un suc care sporeste capacitatea mentala si efectul de imbatranire a pieliiOficialii NASA avertizeaza ca in maxim 3 ani Terra va suferi efectele unor explozii solareVanatoarea de monstri - campanie de incurajare a colectarii DEEERATB nu mai asigura transport public in judetul IlfovCutremur de 6,2 grade in JaponiaIn Romania, peste 50 de cutremure de intensitate mica in prima jumatate a lui 2010Vine vacanta de vara pentru elevi si prescolariO noua universitate privata isi va face aparitia pe piata educationala a CapitaleiIncendiu in Piata Resita din BucurestiSotii Ceausescu ar putea fi deshumatiZiua Internationala a Copiilor-Victime ale AgresiuniiUn incendiu a izbucnit astazi in zona Pietei Crangasi din CapitalaPisica cu 9 vieti! A scapat vie din masina de spalat
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook