Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Nu exista riscul ca Romania sa intre in incapacitate de plata

Data introducerii: 09-07-2010

Nu exista riscul ca Romania sa intre in incapacitate de plataAdrian Vasilescu , consilierul guvernatorului băncii centrale a declarat că nu există riscul ca România să intre în incapacitate de plată şi este de părere că cea de-a cincea tranşa din acordul cu FMI este un semn bun pentru investitori.

FMI a aprobat, vineri, cea de-a cincea tranşă din acordul stand-by cu România, în valoare de 913 milioane euro.

"Important este că a venit undă verde de la Fond pentru investitori, că România poate face faţă oricăror încercări în efectuarea plăţilor externe", a spus oficialul Băncii Naţionale.

Vasilescu susţine că "orice zvon conform căruia România ar putea intra în incapacitate de plată nu are sens".

Autor: Raluca

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook