Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Nationala de handbal a Romaniei, favorita pentru titlul european

Data introducerii: 08-12-2008

In urma victoriei de ieri seara, nationala de handbal feminin a Romaniei s-a impus in grupa A, acumuland maximul de puncte pentru etapa urmatoare a competitiei.

Pentru Romania au punctat: Narcisa Lecusanu (9), Carmen Amariei (5), Ramona Maier (4), Valentina Elisei Ardean (3), Florin Barsan (2), Cristina Neagu (1), Adina Meirosu (1), Oana Manea (1) si Daniela Crap (1).

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Balonul de Aur se disputa intre Messi, Ronaldo si ZEUL despre care Cruyff spune: Sa ne mai lase Messi, el merita trofeulProcesul in care Becali e acuzat de sechestrare de persoane s-a incheiatCe a zis Borcea dupa ce Dinamo a ratat calificarea in Europa! Torje pleaca de la Dinamo!Allan Green vrea sa se bata cu ButeNu mai jucam cu Argentina la inaugurarea National ArenaMircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?Hagi si-a depus demisia, dar i-a fost refuzataAdrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationalaLiga I: Steaua nu avea nevoie de fluierul lui Coltescu ca sa invinge BranestiulDuckadam, noul presedinte al SteleiIordanescu: Gigi Becali mi-a propus sa fiu antrenor la Steaua dar am refuzatLiga I: Dinamo a evitat infrangerea, pe final, la Tg. JiuUnirea a ratat calificarea in Liga CampionilorDinamovistii nu vor fi convocati pentru amicalul cu TurciaAndrei Cristea a primit titlul de golgeterStelistii au castigat cate 5000 de euro intr-o saptamanaAdrian Mutu a fost la un pas de bataie cu fotbalistul ComottoUnirea Urziceni remiza alba cu ZenitAlberto Contador a castigat Turul Frantei
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook