Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Mutu, premiat si de italieni

Data introducerii: 19-12-2007

Dupa ce a primit premiul Ussi 2007, acordat de ziaristii din zona Florentei, Adrian Mutu a declarat ca vrea sa continue contractul cu Fiorentina. Zilele trecute, atacantul fusese premiat si in tara, in cadrul a trei gale, cu titlul de cel mai bun fotbalist roman.

"La Euro, totul este posibil"

Romanul a fost premiat de o asociatie a unor jurnalisti locali, din regiunea Toscana, alaturi de Sebastien Frey, colegul sau din poarta Fiorentinei. 'Sper sa fiu alaturi de Fiorentina mult timp. Am fost increzator chiar si cand imi era coleg Luca Toni si cand am inscris la fel de multe goluri ca si el. Acum sper sa o fac de mai multe ori. Aici sunt fericit. Simt dragostea tuturor, si de asa ceva am nevoie. Sper sa raman cat mai mult timp posibil', a spus Adrian Mutu. Tricolorul le-a vorbit peninsularilor si despre grupa de la Euro 2008, unde Romania va intalni Italia, Franta si Olanda: 'Toate echipele sunt capabile sa ne bata. Si Italia, si Franta vor sa castige Euro. Dar si noi vom face tot ce ne sta in putinta sa trecem de grupe si sa mergem cat mai departe posibil. Oricum, voi avea placerea sa-l intalnesc, contra nationalei Frantei, pe colegul meu Frey. Sper sa-i dau gol!'.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook