Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Mutu, premiat si de italieni

Data introducerii: 19-12-2007

Dupa ce a primit premiul Ussi 2007, acordat de ziaristii din zona Florentei, Adrian Mutu a declarat ca vrea sa continue contractul cu Fiorentina. Zilele trecute, atacantul fusese premiat si in tara, in cadrul a trei gale, cu titlul de cel mai bun fotbalist roman.

"La Euro, totul este posibil"

Romanul a fost premiat de o asociatie a unor jurnalisti locali, din regiunea Toscana, alaturi de Sebastien Frey, colegul sau din poarta Fiorentinei. 'Sper sa fiu alaturi de Fiorentina mult timp. Am fost increzator chiar si cand imi era coleg Luca Toni si cand am inscris la fel de multe goluri ca si el. Acum sper sa o fac de mai multe ori. Aici sunt fericit. Simt dragostea tuturor, si de asa ceva am nevoie. Sper sa raman cat mai mult timp posibil', a spus Adrian Mutu. Tricolorul le-a vorbit peninsularilor si despre grupa de la Euro 2008, unde Romania va intalni Italia, Franta si Olanda: 'Toate echipele sunt capabile sa ne bata. Si Italia, si Franta vor sa castige Euro. Dar si noi vom face tot ce ne sta in putinta sa trecem de grupe si sa mergem cat mai departe posibil. Oricum, voi avea placerea sa-l intalnesc, contra nationalei Frantei, pe colegul meu Frey. Sper sa-i dau gol!'.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Real Madrid a castigat derby-ul local cu Atletico, scor 2-0Piturca are pe mina 78 de milioane de euroSPECTACOL CU CHIVU SI IBRAHIMOVICRadoi: "Lupta pentru titlu nu s-a terminat"Philippe Leonard, prezent la reunirea echipei Rapid STAN: "SZEKELY PLEACA SIGUR IN STRAINATATE"Adrian Mutu, "jupuit" de Chelsea Londra10.000 DE LEIOPT NUME PE LISTA NEAGRATurcu spune ca Dinamo va promova mai multi jucatori din pepiniera proprieRapidistii au petrecut cu cardurile plineCEL MAI BUN AN!Mutu, premiat si de italieniDICA, SFASIAT DE IMPRESARIMarele MutuHagi - gasit vinovat de Gigi Becali pentru esecurile Stelei«Dau afara sase-sapte oi batrane»Lacatus: 'Gigi i-a protejat pe jucatori!'Nicolita va fi numit "Ambasador Antirasism al Romaniei"Becali: "Doar cu o minune mai putem spera la titlu"
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook