Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Mozilla o duce bine … datorita lui Google

Data introducerii: 25-10-2007

Mozilla a publicat rezultatele financiare pentru anul 2006, cu venituri in crestere cu 26% fata de 2005, cea mai mare parte a acestor venituri venind de la Google.

Conform datelor publicate in aceasta saptamana, Mozilla a inregistrat in 2006 venituri de 66,8 milioane $, in crestere cu 26% fata de cei 52,9 milioane $ din 2005. 85% din aceste venituri sunt rezultatul parteneriatului dintre Mozilla si Google, prin care acesta din urma este motorul de cautare predefinit din browserul Firefox.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

4 milioane de clienti noi pentru Orange, Vodafone si Cosmote SMS, MMS, E-mailPayzone Romania vrea sa deschida 4.000 de puncte pentru plata facturilorSe deschide prima televiziune studenteasca online din tara Cel mai mic modem USB din lume Greenpeace: consolele de jocuri sunt toxiceMemoria flexibila din plastic si aurLG a lansat o ciocolata albastra! Primul notebook de business cu memorie RAM 4GB a ajuns in RomaniaTelefon retro: Toate-s noi si vechi sunt toate! S-a inventat hartia care vorbeste!Fibra optica de plastic - viitorul conexiunilor la internet?Roboti pentru persoanele in varstaMicrosoft vaneaza un bug serios de WindowsNoul Zune se vinde foarte bineEricsson continua sa aiba problemeVodafone vrea noua milioane de romaniJocurile pentru PC detin 90% din piata romaneasca a jocurilor videoAsus GF8800 UltraInteractioneaza cu PC-ul prin … suflat
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook