Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Morariu a castigat cursa in care a alergat singur

Data introducerii: 28-11-2008

Octavian Morariu a fost reales, ieri, în functia de presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Român (COSR), cu 176 de voturi, în cadrul alegerilor ce au avut loc la Izvorani si in care a fost candidat unic. Ana Pascu (169 de voturi), Nicu Vlad (171 de voturi) si Marcel Popescu (155 de voturi) au fost realesi ca vicepresedinti. De asemenea, membrii Comitetului Executiv al COSR au fost realesi în functie, singura personalitate sportiva care nu a mai fost reconfirmata fiind Elisabeta Lipa.

Astfel, noua componenta a CEx este formata din: Gabi Szabo, Adrian Stoica, Ioan Dospinescu, Liviu Luca, Cristian Gatu, Elena Frâncu, Ivan Patzaichin, George Boroi, Georgeta Andrunache, Adrian Mladin, Puiu Gaspar, Constantin Alexandrescu si Paul Ciobanelu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Liga Campionilor la TVR!Finala UEFA 2011 la Bucuresti?Semedo a dat lovitura in 'Groapa': Dinamo - CFR Cluj 1-2Romania a invins Rusia, scor 3-0Alerta cu bomba la Stadionul Steaua!Steaua - UTA 2-1. Vali Badea, rezerva de lux: decisiv in prelungiri! Suporterul care a provocat intreruperea meciului Rapid-Steaua nu a fost identificat Conducatorii din Liga I au pareri impartite in privinta demisiei de la CCA a lui Gheorghe ConstantinArgentina: Boca Juniors a scos doar un egal cu HuracanDinamo l-a ofertat pe ContraContra vrea sa evite Bayern MunchenFiorentina in sferturile Cupei UEFARazvan Lucescu: 'M-am compromis!'Meciuri de fotbal etapa a XIX-a - 14, 15, 16 Decembrie 2007 Meciuri de fotbal etapa a XVIII-a - 8, 9 Decembrie 2007 Olaroiu vrea la Al-IttihadChivu si-a dislocat umarulRonaldinho, driblat de KakaChivu si-a dat cu stingu-n dreptulBarcelona, remiza in ultimul minut cu Valencia
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook