Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Modalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviara

Data introducerii: 29-11-2007

Persoanele care locuiesc în zona unde a fost depistat virusul gripei aviare trebuie să fie foarte atente, pentru a evita îmbolnăvirile. Pe lângă vaccinul antigripal, oamenii trebuie să evite contactul cu păsările.

Regulile sunt foarte stricte. În primul rând, este interzis consumul păsărilor bolnave sau moarte, precum şi consumul de ouă de la păsările bolnave.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sarcina dupa 30 de ani - risc de cancer pentru copil!De ce ne doare capulPilula tineretii - cel mai asteptat medicament isi face aparitiaPrimul centru pentru adolescenti cu autism, deschis in BucurestiCum sa slabesti dupa nastere?Dieta vegetariana injumatateste riscul de cancerPrimul forum national ORLNou medicament pentru tratarea formelor ereditare de cancer la sanOrasenii, mai expusi canceruluiSubstantele halucinogene comercializate in magazine trec in ilegalitateTelefonul mobil, o amenintare pentru creier?Sangele “sintetic” ar putea fi folosit pentru transfuzii in trei aniMedicamentele fara reteta s-au scumpit cu pana la 50%Un medic italian sustine ca a clonat trei bebelusi10 alimente interzise in orice dietaEpilarea definitiva cu Lumina Intens PulsataMedicii de famile trag oblonul doua zileObezitatea este contagioasa90% compensatie la medicamente pentru pensionari, de la 1 martieSLABIRE FORTE cu CAFEA: -7kg/luna!
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook