Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Mister dezlegat: Petrescu, noul antrenor al lui Kuban Krasnodar!

Data introducerii: 29-12-2009

Mister dezlegat: Petrescu, noul antrenor al lui Kuban Krasnodar!Misterul echipei pentru care Dan Petrescu a parasit Unirea Urziceni s-a dezlegat. Astfel, surse ProSport au aflat numele echipei unde va antrena fostul tehnician al campioanei.

Urmatoarea destinatie a romanului este echipa de liga secunda din Rusia, Kuban Krasnodar! Supranumiti "Cazacii", cei din Krasnodar au retrogradat la finele sezonului trecut din prima liga rusa, clasandu-se pe locul 15.

Unul din motivele pentru care Petrescu a acceptat sa preia aceasta echipa este faptul ca noii patroni ai clubului i-au pus pe masa un proiect pe 5 ani, la finele caruia Petrescu trebuie sa aduca un trofeu european la Krasnodar.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Niculae, gol dupa golPOLI IASI - STEAUA 2-1 / LATINO STEAUA DANSEAZA FALSMURESAN: 'LACATUS VA AVEA SOARTA LUI HAGI'S-au incins spiriteleAfara din Ghencea! Ronaldo, final de cariera?Finala Cupei Romaniei din acest sezon se va juca la Piatra-NeamtSteaua nu poate fi depunctata! Ilie Nastase paraseste FRTMarica - se "INGRASA" pentru EuroS-AVEM NOROC LA EURO!Amical: Israel - Romania 1-0Mutu, cotat cu a treia sansa la titlul de golgheter in Serie A Piturca se teme ca Nationala nu e pregatita pentru amicalul cu IsraelBeckham isi va deschide o academie de fotbal in Brazilia'Am pierderi de 2 milioane $''Sunt pregatit pentru Lazio!'Inca un peruan la SteauaDinamo, fara victorie in CipruMutu: "Nu pot fi cumparat!"
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook