Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Mircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?

Data introducerii: 08-07-2011

Mircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?Sandu s-a prezentat la DNA in dosarul in care procurorii cerceteaza posibila mituire a unor arbitri de catre patronul Timisoarei, Marian Iancu.

Mircea Sandu a fost citat pentru a fi audiat in acest dosar in care procurorii anticoruptie s-au sesizat dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a declarat cotidianului ProSport ca patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, "se pregatea sa dea 1,5 milioane de euro la liga si 500.000 la arbitri" pentru ca formatia sa sa castige titlul sezonul trecut., informeaza MEDIAFAX. Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook