Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 17 ~ Miraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italian

Data introducerii: 11-10-2007

Se spune că un lucru ieftin este, deobicei, de proastă calitate. Probabil acest lucru se aplică doar în România, pentru că italienii sunt convinşi că România este o mină de aur pentru echipele lor, în vederea unor viitoare transferuri.

Mirajul creat de Chivu şi Mutu în Serie A i-a determinat pe jurnaliştii din peninsulă să spună că din Liga lu’ Mitică se poate cumpăra ieftin şi bun. Aşa crede şi Leonardo Menicucci, care a publicat joi un articol pe site-ul firenzeviola.it în care a scris că „în Italia ar putea fi o adevărată invazie de fotbalişti români, care pot veni pe bani puţini şi pot face treabă bună la diferite echipe”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 17 ~ Alte articole din acceasi categorie:

PITURCA RENUNTA LA FLORENTIN PETRE, ALIN STOICA SI CONTRAMISTER 56GESTURI DE MARI CAMPIONI!RAPID - FC NURNBERG - Joaca pe 10.000 de euroCupa Romaniei la Baschet Turul ILiga Campionilor - Chivu, eliminatCum a ajuns Lovin sa valoreze 1.000.000 de euroOlaroiu a supervizat Steaua inaintea meciului cu ArsenalChampions League/ Steaua joaca fara Goian, golgheterul europeanWalter Zenga: "Dinamo se poate califica. Putem invinge"DNA l-a chemat pe Cristi Borcea la audieriBlaturile din fotbal, dosar-mamut la DNACristiano Bergodi: ""Plec de la Rapid""
Pagina 17

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook