Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Miraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italian

Data introducerii: 11-10-2007

Se spune că un lucru ieftin este, deobicei, de proastă calitate. Probabil acest lucru se aplică doar în România, pentru că italienii sunt convinşi că România este o mină de aur pentru echipele lor, în vederea unor viitoare transferuri.

Mirajul creat de Chivu şi Mutu în Serie A i-a determinat pe jurnaliştii din peninsulă să spună că din Liga lu’ Mitică se poate cumpăra ieftin şi bun. Aşa crede şi Leonardo Menicucci, care a publicat joi un articol pe site-ul firenzeviola.it în care a scris că „în Italia ar putea fi o adevărată invazie de fotbalişti români, care pot veni pe bani puţini şi pot face treabă bună la diferite echipe”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Africa de Sud, in finala CM rugbyJIGNITI DE BULGARIWilkinson, loveste din nou!ZENGA: 'CLAUDIU SI-A REVENIT'2007, anul in care si fotbalul a aderat la Europa Preliminarii EURO 2008/ Germania poate fi prima calificata la EUROScandal pe bilete!Seara campionilor: Romania - Olanda 5 - 5FIFA a aprobat ca baloanele de fotbal sa aiba un cip implantatMiraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italianVan Nistelrooy: Olanda si Romania se califica la EuropeneNapoli, chemat sa alunge blestemele Stiintei Mircea Rednic este noul antrenor al RapiduluiUn cangur a incurcat un raliu desfasurat in AustraliaCEL MAI PROST INCEPUT DE SEZON AL STELEI DIN ISTORIE!REDNIC: "VREAU LA RAPID DOAR UN AN! DACA IAU TITLUL, MA MAI GANDESC"BECALI: "DACA LACATUS VREA O SANSA LA STEAUA...SA MAI ASTEPTE!"Hagi l-a atacat pe Gigi BecaliCu chiu, cu vaiHamilton, Alonso si Raikkonen, finala in trei la Sao Paulo
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook