Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Miraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italian

Data introducerii: 11-10-2007

Se spune că un lucru ieftin este, deobicei, de proastă calitate. Probabil acest lucru se aplică doar în România, pentru că italienii sunt convinşi că România este o mină de aur pentru echipele lor, în vederea unor viitoare transferuri.

Mirajul creat de Chivu şi Mutu în Serie A i-a determinat pe jurnaliştii din peninsulă să spună că din Liga lu’ Mitică se poate cumpăra ieftin şi bun. Aşa crede şi Leonardo Menicucci, care a publicat joi un articol pe site-ul firenzeviola.it în care a scris că „în Italia ar putea fi o adevărată invazie de fotbalişti români, care pot veni pe bani puţini şi pot face treabă bună la diferite echipe”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook