Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Miraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italian

Data introducerii: 11-10-2007

Se spune că un lucru ieftin este, deobicei, de proastă calitate. Probabil acest lucru se aplică doar în România, pentru că italienii sunt convinşi că România este o mină de aur pentru echipele lor, în vederea unor viitoare transferuri.

Mirajul creat de Chivu şi Mutu în Serie A i-a determinat pe jurnaliştii din peninsulă să spună că din Liga lu’ Mitică se poate cumpăra ieftin şi bun. Aşa crede şi Leonardo Menicucci, care a publicat joi un articol pe site-ul firenzeviola.it în care a scris că „în Italia ar putea fi o adevărată invazie de fotbalişti români, care pot veni pe bani puţini şi pot face treabă bună la diferite echipe”.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Steaua si Dinamo amendatePrimavara fara RomaniaAdio, Europa!Ponor se retrage Incepe EURomania N. DICA: ''UN ALBANEZ M-A RUGAT SA RATEZ PENALTY-UL''Lobont va fi capitanul in meciul cu AlbaniaRomania-Albania, ultima partida care se va juca pe stadionul "National"Copos a primit in concesiune stadionul GiulestiDavid Beckham se va antrena cu ArsenalZicu, propus Stelei!Toti jucatorii echipei Lazio Roma, la inmormantarea lui Gabriele Sandri Smicer: "Daca batem Steaua, ne putem gandi la un miracol cu Sevilla!" Bucur, in locul lui Mutu la lotHrebenciuc si-a vazut visul cu ochii: "antrenor secund" la SteauaGigi Becali a facut-o de oaieILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"Steaua - Sevilla: Visul unei nopti de toamnaMutu, in Top 10Trica: „Jucam un fotbal adevarat si ne vedem de treaba”
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook