Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Michelle Obama, un simbol in moda pentru milioane de femei din lume

Data introducerii: 23-07-2010

Michelle Obama, un simbol in moda pentru milioane de femei din lumeMichelle Obama este una dintre cele mai influente femei ale Planetei, care a devenit un fashion simbol prin stilul ei mereu impecabil şi prin atitudinea ei de femeie puternică.

Michelle este femeia inteligentă şi puternică ce reuşeşte să îşi susţină partenerul pe culmile succesului, ba mai mult decât atât ea reuşeşte să îşi construiască propriul drum, propria identitate şi influenţă.

Prima Doamnă a SUA este urmarită în fiecare clipă de către publicaţiile de modă ce o apreciază pentru stilul ei elegant, îndrăzneţ şi mereu impecabil, indiferent de momentul în care este surprinsă de camerele de luat vederi.

Prin prezenta ei inedită, Michelle Obama are capacitatea de a influenţa milioane de femei din întreaga lume.

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook