Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Medicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabile

Data introducerii: 28-07-2008

Noul val de bolnavi infectaţi cu HIV în România va fi cel al consumatorilor de droguri injectabile, iar asta din cauză că numărul acestora a crescut exponenţial în ultimii ani, a precizat directorului Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş", prof. dr. Adrian Streinu Cercel.

Medicii specialişti în boli infecţioase avertizează, astfel, asupra pericolului răspândirii necontrolate a virusului HIV la dependenţii de droguri injectabile, aşa cum se întâmpă deja în Ucraina şi Rusia.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Studiu: Strugurii reduc presiunea sangelui si imbunatatesc functionarea inimii6 retete de casa pentru o piele sanatoasaExcesul de cafea genereaza cancerCampanie de masurare a tensiunii Ata chirurgicala, in vizorul Ministerului SanatatiiUNIUNEA EUROPEANA - Ghidul alimentelor alergeneMANANCA INTELIGENT! - Ficat de vitaCariile dentare, tratate fara dureriParintii pot comunica prin semne cu bebelusii prea mici sa vorbeasca Farmaciile ameninta ca nu vor mai elibera o parte din medicamentele pentru diabetInjectiile cu vitamina C ar putea incetini evolutia canceruluiPerele, fructe antistres Ingrijirea naturala a tenului Alimentele, mai bune decat suplimentele in mentinerea acizilor grasi Omega 3Fructoza, indulcitorul care ne ingrasa cel mai multCreierul uman are nevoie de un anumit timp pentru a se concentraNoptile nedormite, risc de diabetMedicii cred ca in noul val de infectati HIV in Romania vor fi consumatorii de droguri injectabileCum ne protejam auzulScandal pe lista alimentelor nepermise in scoli
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook