Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Marijuana mai cautata ca Starbucks

Data introducerii: 08-01-2010

Marijuana mai cautata ca StarbucksMagazinele care vand marijuana pentru scopuri medicale sunt o afacere foarte profitabila in SUA.

 

Astfel in Denver au rasarit foarte multe magazine cu acest specific devansand numarul cafenelelor Starbucks, relateaza www.portfolio.com.

Conform datelor autoritatilor, in Denver sunt inregistrate 390 de puncte de desfacere legala a marijuanei, fata de doar 208 cafenele Starbucks.

Astfel de magazine sunt o afacere nu doar pentru cei care le deschid, ci si pentru autoritati, pentru care reprezinta o importanta sursa de venit la bugetele locale.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gripa porcina: Numarul deceselor a ajuns la 100!Presa germana: Taxa pe fast-food din Romania, unica in lumePaul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouaCozi mari la imunizare impotriva AH1N1! Tu te vaccinezi?Marijuana mai cautata ca Starbucks7 mituri despre noua gripa!In goana dupa fonduri, Ministerul Sanatatii ar putea introduce taxa pe fast-foodSfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriCampania de vaccinare contra gripei porcine, extinsa la toate categoriile de riscProdusele de patiserie de la metrou, daunatoare pentru sanatatePrimul centru integrat de depistare a cancerului de san, inaugurat la Targu MuresCe pericole ascund vitaminele Obezitatea poate reduce substanta cenusieSpitalele Capitalei, ticsite de bolnaviBere Redd's retrasa de pe piata pentru continut de aditivi "interzisi"Aparatul dentar invizibil disponibil si pe piata din RomaniaLeucemia la copii poate fi cauzata de pesticideCafeaua cu gheata poate avea efecte negative asupra organismuluiMasuri de supravietuire pe timp de caniculaLuna Sanatatii Pielii la VICHY!
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook