Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Marian Cozma s-a intors acasa

Data introducerii: 11-02-2009

Cateva sute de maghiari au fost prezenti, marti, in fata salii de sport din Veszprem alaturi de echipa locala, pentru a-i aduce un ultim omagiu handbalistului roman Marian Cozma, inainte ca trupul neinsufletit sa porneasca spre casa.

La sala de sport Veszprem Arena a avut loc o ceremonie sobra si intima, la care au participat doar jucatorii cu familiile lor, oficialii clubului si ai corpului diplomatic roman si reprezentantii municipalitatii in frunte cu primarul. Cu totii si-au luat un ultim ramas-bun de la Marian Cozma.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Balonul de Aur se disputa intre Messi, Ronaldo si ZEUL despre care Cruyff spune: Sa ne mai lase Messi, el merita trofeulProcesul in care Becali e acuzat de sechestrare de persoane s-a incheiatCe a zis Borcea dupa ce Dinamo a ratat calificarea in Europa! Torje pleaca de la Dinamo!Allan Green vrea sa se bata cu ButeNu mai jucam cu Argentina la inaugurarea National ArenaMircea Sandu, audiat la DNA. S-a dat mita arbitrilor?Hagi si-a depus demisia, dar i-a fost refuzataAdrian Mutu: Nu stiu daca sunt dorit sau nu la nationalaLiga I: Steaua nu avea nevoie de fluierul lui Coltescu ca sa invinge BranestiulDuckadam, noul presedinte al SteleiIordanescu: Gigi Becali mi-a propus sa fiu antrenor la Steaua dar am refuzatLiga I: Dinamo a evitat infrangerea, pe final, la Tg. JiuUnirea a ratat calificarea in Liga CampionilorDinamovistii nu vor fi convocati pentru amicalul cu TurciaAndrei Cristea a primit titlul de golgeterStelistii au castigat cate 5000 de euro intr-o saptamanaAdrian Mutu a fost la un pas de bataie cu fotbalistul ComottoUnirea Urziceni remiza alba cu ZenitAlberto Contador a castigat Turul Frantei
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook