Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Marele Mutu

Data introducerii: 13-12-2007

Fotbalul romanesc a fost ieri in sarbatoare. Cei mai buni jucatori ai anului au fost desemnati in cadrul Galei Fantasticii Fanatik, care a avut loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, si la Gala Fotbalului Romanesc, gazduita de Rin Grand Hotel. La ambele, coronita a fost luata de Adrian Mutu.

Sosit in tara abia la ora 17.00, premiantul Adrian Mutu nu a mai reusit sa ajunga la timp la Fanatik din cauza traficului infernal. Premiul a fost ridicat de tatal lui, Spiridon Mutu. Parintii fotbalistului au urmarit spectacolul de la masa centrala, impreuna cu Nicu Gheara si Ana Maria Prodan. Tot ieri, Spiridon Mutu si-a sarbatorit cu fast onomastica si a petrecut impreuna cu fiul sau si cativa prieteni pana spre dimineata.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Real Madrid a castigat derby-ul local cu Atletico, scor 2-0Piturca are pe mina 78 de milioane de euroSPECTACOL CU CHIVU SI IBRAHIMOVICRadoi: "Lupta pentru titlu nu s-a terminat"Philippe Leonard, prezent la reunirea echipei Rapid STAN: "SZEKELY PLEACA SIGUR IN STRAINATATE"Adrian Mutu, "jupuit" de Chelsea Londra10.000 DE LEIOPT NUME PE LISTA NEAGRATurcu spune ca Dinamo va promova mai multi jucatori din pepiniera proprieRapidistii au petrecut cu cardurile plineCEL MAI BUN AN!Mutu, premiat si de italieniDICA, SFASIAT DE IMPRESARIMarele MutuHagi - gasit vinovat de Gigi Becali pentru esecurile Stelei«Dau afara sase-sapte oi batrane»Lacatus: 'Gigi i-a protejat pe jucatori!'Nicolita va fi numit "Ambasador Antirasism al Romaniei"Becali: "Doar cu o minune mai putem spera la titlu"
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook