Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Magistratii discuta forma finala a legii unice de salarizare, protestele continua

Data introducerii: 11-09-2009

Reprezentanţii magistraţilor discută forma finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul urmează să-şi asume răspunderea, în condiţiile în care protestele continuă luni în toate instanţele din ţară.

Preşedintele Asociaţiei Magistraţilor din România, Mona Pivniceru, a declarat, luni, că un corp de experţi format din reprezentanţi ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Consiliul Superior al Magistraturii, Asociaţiei Magistraţilor din România, Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România şi ai Reţelei Naţionale a Adunărilor Generale ale Judecătorilor din România discută, la această oră, varianta finală a legii unice de salarizare pe care Guvernul ar urma să-şi asume răspunderea în faţa Parlamentului.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook