Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iunie

Data introducerii: 02-06-2010

MENFEST, targul dedicat barbatilor la Romexpo, intre 4 si 6 iuniePrima ediţie a MENFEST, singurul târg şi festival dedicat în exclusivitate bărbaţilor va avea loc la Romexpo în perioada 4 – 6 iunie 2010.

“MENFEST nu este doar un târg, ci o platformă completă de entertainment pentru bărbaţi. Competiţie, adrenalină, motoare puternice şi femei frumoase, muzică şi gaming toate vor fi parte integrantă din Menfest. Ne dorim să generăm experienţe, să stimulăm interacţiunea şi să creăm o bază pentru implicarea activă a targetului în activităţile MENFEST” a declarat Emilian Arsenoaiei.

Evenimentele care vor avea loc la MENFEST sunt:

- Strong MenFest – competiţia celor mai puternici bărbaţi din România;
- Cel Mai Tare din Parcare - Valahu vs. Oncescu, la tras de maşini şi camioane;
- Finala Campionatului Naţional al Tăietorilor de Lemne Stihl Timbersports;
- GTT Drift Show – show de drift, pus în scenă de piloţii de la GTT Racing.

Pe lângă cele 4 mari evenimente amintite mai sus, MENFEST va mai avea ca activităţi conexe maratonul artelor marţiale, campionat de table, cupa de skandenberg, tir cu arcul, football pe nisip, competiţie de tenis pe Wii, demonstraţii moto, burn-out, carting, concerte, de unde nu vor lipsi fetele frumoase şi bineînteles berea.

Autor: Raluca

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Daniela Gyorfi: 'Am avut cele mai urate sarbatori'Nicola are un nou iubitIonut Dolanescu s-a insurat cu amantaDoliu in familia lui Irinel ColumbeanuCe filme vedem de Craciun?Andreea Marin 'inteapa' concurenta sotuluiIri si-a facut de cap fara Monica: scandal pentru o satena la 05.45 dimineataDani Otil, aventuri la munte, fara MihaelaBrad Pitt vrea sa comunice cu mortiiAnca Parghel, internata intr-o clinica de medicina naturista din BelgradDaniela Gyorfi: 'De cand sunt gravida, mananc normal'Gabriel Fatu i-a lovit masina lui Dan DiaconescuMihaela si Dani, 'folositi' pentru o reclama la pizza cu sarmaleAndreea Spataru este insarcinataTarky din Onesti s-a hotarat sa vorbeasca despre povestea de dragoste avuta cu celebrul TraistariuLeona Lewis va canta la inaugurarea lui Barack ObamaPrintesa Diana a fost nefericita in luna de miereDani Otil: 'Nu pun o cupa pe mobila pentru fiecare orgasm al Mihaelei!'Casa lui Oprah a scapat de incendiu, dar alte vedete nu au fost la fel de norocoaseConcert Vonda Shepard la Bucuresti
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook