Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 8 ~ Lista interzisa in salile de fitness

Data introducerii: 19-05-2008

In Monitorul Oficial, partea I, nr. 375 din 16 mai 2008 a fost publicata Legea nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea traficului ilicit de substante cuprinse in “lista interzisa”.

Reglementarea stabileste masurile privind prevenirea si combaterea traficului ilicit de substante cuprinse in “lista interzisa”, aprobata prin ordin al presedintelui Agentiei Nationale Anti-Doping.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Registrul fiscal roman, infiintat pana la sfarsitul lunii mai CE: Statele UE care nu recunosc diplomele romanilor ajung la Curtea de Justitie Cartile electronice de identitate, introduse din 2009 Controverse privind alocatiile pentru cresterea copilului Subcomisar de politie cercetat pentru luare de mita si trafic de influentaPensiile, marite mai devremeIndemnizatia pentru cresterea copilului, discriminatorie si insuficienta Guvernul dezbate astazi noua taxa auto Presedintele a promulgat modificarile Legii TaximetrieiSRI are un nou Regulament de functionareComisia Europeana propune noi masuri pentru combaterea fraudei TVA Varsta standard de pensionare pentru persoanele cu handicap Vom avea un Cod al Constructiilor Relatia proprietar - chirias va fi reglementata printr-o lege speciala Termen 25 martie: Angajatorii declara distinct impozitul si contributiile lunare Taxa de drum: Tarife si amenzi duble in 2008 Parlamentul European: masuri pentru siguranta pasagerilor in timpul zborurilor Deponentii CEC pentru achizitionarea de autoturisme vor fi scutiti de taxe notariale Contributiile de asigurari sociale vor fi declarate si on-line Veniturile din conventii civile ar putea fi scutite de la plata CAS
Pagina 8

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook