Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Leul inregistreaza deprecieri

Data introducerii: 08-06-2010

Leul inregistreaza deprecieriLeul a înregistrat o depreciere în cursul zilei de luni, atât faţă de dolar, cât şi faţă de euro.

BNR a afişat un curs de referinţă de 3,5243 lei/dolar, în creştere cu peste 7 bani (2,16%) faţă de nivelul de vineri, acesta fiind cel mai ridicat nivel atins de cursul leului raportat la moneda americană, potrivit datelor băncii centrale.

BNR a afişat luni, un curs de referinţă de 4,2180 lei/euro, în creştere cu peste un ban (0,31%) faţă de nivelul din şedinţa anterioară, de 4,2051 lei/euro, în condiţiile în care monedele din regiune au înregistrat o tendinţă de apreciere faţă de euro.

"Se tot aşteaptă aprecierea dolarului spre 1,16 dolari/euro, unii vorbesc chiar şi de paritate. Rămâne de văzut dacă o să se întâmple sau nu, sau când o să se întample, mai bine spus", a declarat dealerul Volksbank România, Andrei Dumitrescu.

Peste noapte, leul a fost cotat la niveluri relativ scăzute, dar după deschiderea şedinţei valutare locale, cursul a urcat aproape de 4,2240 lei/euro. În jurul orei 13:50, euro era cotat la 4,2215 lei.

Autor: Raluca

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Ziua estimarilor soc: Pierderi pentru bancile din Romania si un leu in deprecierePetrom ieftineste motorinaANOFM anunta 43.000 de disponibilizari pana in octombrieApartamentele de 2- 3 camere si resedintele de vacanta, cele mai cautate la CONDOMNIUMCine va depasi criza in imobiliare?Pachetul anticriza: 13 miliarde euro, pentru 23 de masuriBNR admite: Trebuie sa sustinem lichiditatea bancilor, fara a spori volatilitatea leuluiCine a castigat de fapt la Haga?Bancile nu mai aplica testul de stres pentru creditele ipotecareEuro a mai doborat un record, atingānd pragul de 4,3127 leiMetro se restructureaza pentru a face fata crizei economiceDeficitul bugetar dauneaza grav SanatatiiDeprecierea leului schimba comportamentul pe piata inchirierilor rezidentialeRazboiul gazelor continua. Ucraina blocheaza livrarile de gaz catre EuropaDacia ar putea ieftini automobilele cu pana la 2.000 de euroGreva generala la cea mai mare banca din RomaniaAl treilea minim istoric consecutiv pentru leuLeul atinge minimul istoric in raport cu euro la cursul de referinta al BNRVideanu a declarat stare de urgenta in sistemul energeticRazboiul gazelor: Rusia a oprit complet livrarile catre Romania
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook