Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Leul inregistreaza deprecieri

Data introducerii: 08-06-2010

Leul inregistreaza deprecieriLeul a înregistrat o depreciere în cursul zilei de luni, atât faţă de dolar, cât şi faţă de euro.

BNR a afişat un curs de referinţă de 3,5243 lei/dolar, în creştere cu peste 7 bani (2,16%) faţă de nivelul de vineri, acesta fiind cel mai ridicat nivel atins de cursul leului raportat la moneda americană, potrivit datelor băncii centrale.

BNR a afişat luni, un curs de referinţă de 4,2180 lei/euro, în creştere cu peste un ban (0,31%) faţă de nivelul din şedinţa anterioară, de 4,2051 lei/euro, în condiţiile în care monedele din regiune au înregistrat o tendinţă de apreciere faţă de euro.

"Se tot aşteaptă aprecierea dolarului spre 1,16 dolari/euro, unii vorbesc chiar şi de paritate. Rămâne de văzut dacă o să se întâmple sau nu, sau când o să se întample, mai bine spus", a declarat dealerul Volksbank România, Andrei Dumitrescu.

Peste noapte, leul a fost cotat la niveluri relativ scăzute, dar după deschiderea şedinţei valutare locale, cursul a urcat aproape de 4,2240 lei/euro. În jurul orei 13:50, euro era cotat la 4,2215 lei.

Autor: Raluca

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer – jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook