Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Land Rover incoronat regele masinilor 4X4

Data introducerii: 19-12-2007

Masinile Land Rover par a fi cele mai bune off-roadere de pe Planeta, mai precis de pe Planet 4X4 Magazine, revesta britanica dedicata exclusiv masinilor cu tractiune integrala. Daca anul trecut Land Rover a detinut titlul suprem cu modelul Range Rover, in 2007 cea mai inalta distinctie a fost oferita modelului Discovery 3, iar Range-ul s-a clasat pe locul 2. Discovery 3 a fost incoronat regele SUV-urilor cu nu mai putin de 819 puncte din 1000 posibile.

Si pentru ca lucrurile bune vin toate odata, Land Rover a reusit sa puncteze in aceasta competitie si cu modelele Range Rover Sport and Freelander 2 la clasele lor. Criteriile dupa care s-a facut aceasta selectie au fost: masura in care masina este practica, robustetea, abilitatile de off-roader si capacitatile motrice in orice conditii.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

De unde poti cumpara cele mai ieftine masini din UETaxa auto a intrat in vigoareHonda cauta protagonisti pentru un film de aventuraRovinieta intra in era digitala la varaDacia Duster, in primul clip publicitarInca o sansa pentru Saab. Ecclestone mai incearca o dataPiata auto in 2009: Masini noi vs. masini second-handTopul celor mai cautate masini exclusiviste in RomaniaGM confirma: Saab se inchide!Cat va costa cea mai ieftina masina din lume dupa retehnologizare?Viitorul in auto: Elementele de siguranta mai ieftine, modelele low-cost mai sigurePrimul concurent veritabil pentru Dacia Logan! De la Toyota!Vanzarile Renault si Dacia in Franta, plus 90% in decembrieDacia, locul 3 in topul celor mai fiabile masiniBorbely vrea sa elimine infrigementul pentru taxa autoOFICIAL: Dacia Duster, primul SUV Dacia, in versiune de serie!Dacia pregateste lansarea unor noi modele: un coupe, un mini si un LoganTop: Credite auto in leiOficial: Dacia dezvaluie numele si liniile Duster, cel de-al saselea model al marcii! Piata masinilor noi se duce la vale
Pagina 3

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook