Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Kaka se simte extraordinar la Madrid

Data introducerii: 17-08-2009

Mijlocaşul brazilian Kaka consideră că este 'foarte uşor' să joci într-o echipă de fotbal precum Real Madrid, la care s-a transferat în această vară de la AC Milan.

'Este foarte uşor să joci într-o echipă atunci când ai în jurul tău oameni de o calitate atât de mare', a declarat Kaka sâmbătă, după debutul său în Spania, în partida câştigată de Real Madrid în faţa formaţiei de divizie secundă Real Sociedad (2-0).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Nationala de handbal a Romaniei, favorita pentru titlul european"Cred ca Mutu va fi fluierat in Ghencea!"Mutu, si batut, si facut tiganMorariu a castigat cursa in care a alergat singurCriza financiara ii ia 'sufletul' lui Gigi Becali?Steaua a ramas cu un singur punct in Champions League dupa cinci etape"Trebuie sa batem Roma! Cine pierde iese din Europa!"Totti: "In Romania ne asteapta o partida fundamentala contra celor de la CFR Cluj"Torturile lui Bela Karoly au socat AmericaZece fani ai Stelei au primit interdictie pe stadioane dupa incidentele de la meciul cu FC Timisoara"Dupa sedinta de azi, Copos se va intoarce la echipa"Steaua, salt de 17 pozitii in clasamentul IFFHS. CFR Cluj ocupa locul 87ITALIA • Chivu – da, Mutu – nu Fanii Stelei: "Il vom lua la pietre pe Gigi pana va pleca!"Steaua - Lyon, scor 3 - 5Dorinel Munteanu, noul antrenor al Stelei"De 17 ani, nationala 'traieste' din jucatori exportati de mine"FC Brasov - FC Vaslui 0-0: Egali pe teren, egali in clasamentVa lipsi Anelka de la meciul cu Romania?Lampard: "CFR este o echipa excelenta!"
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook