Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Jurnalistul Max Banus a murit

Data introducerii: 07-02-2008

Doliu în lumea presei. Jurnalistul Max Bănuş a murit aseară la Spitalul Sfântul Pantelimon, în urma unui stop cardiac. Lui Max Bănuş i s-a făcut rău în jurul orei 19, în timp ce se dădea jos dintr-un taxi.

Martorii spun că deşi au sunat la serviciul de ambulanţă imediat, salvarea a venit abia după mai bine de 30 de minute. Jurnalistul a fost dus în cele din urmă la spital, însă în ciuda intervenţiilor medicale, nu a mai fost nimic de făcut.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pe 1 aprilie va avea loc premiera spectacolului Romeo si Julieta Festivalul National de Poezie "Nichita Stanescu" la PloiestiCultura Ariusd - Cucuteni prezentata de Muzeul Carpatilor RasariteniTNB va fi modernizat dupa modelul Teatrului National din LondraExpozitie de aparate radio vechi la Cluj-NapocaConcurs de cultura francofonaRegizorul Radu Muntean si criticul Mihai Chirilov, in juriul Concursului national de scenariiThe Light va inaugura primele cinematografe 3D din RomâniaTrupa hip-hop Cypress Hill va concerta pentru prima data in Romania, in cadrul B'Estfest 2008Actorul Ovidiu Iuliu Moldovan a muritArta si film pentru adolescenti la Muzeul National de Arta al Romaniei Radu Beligan a revenit pe scena Teatrului National«Codul lui Oreste», un ghid pentru trup, suflet si minte Lansare - Andries, album nouIstoria recenta a Romaniei dintr-o noua perspectiva“Straini in noapte”, un succes deplin'Sunt pregatit sa fiu Regele Romaniei'Festivalul National de Muzica Folk Targoviste, 28 februarie - 1 martieCinci milenii de manipulareMuzeul National de Arta va lansa primul serviciu de audioghid
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook