Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Jennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into You

Data introducerii: 19-07-2011

Jennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into YouLa scurt timp de la anuntarea vestii divortului de Marc Anthony, dupa 7 ani de mariaj, Jennifer Lopez este din nou subiect de barfa...in bratele unui cubanez focos.

Potrivit presei de peste Ocean, cel pentru care J-Lo, desemnata recent cel mai frumos om din lume, ar divorta de sot este actorul cubanez William Levy, care apare in clipul "I'm Into You" al cantaretei. Si acesta a pus capat casatoriei sale cu actrita mexicana Elizabeth Gutiérrez, deci sunt ambii liberi si fara obligatii.

 

 

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Alexandra Stan a pozat pentru FHM UKHuidu se retrage din viata publicaMesajul lui Huidu pentru colegii de la Prima TVSerban Huidu a provocat un accident grav pe DN 1Demi Moore divorteaza de Ashton Kutcher?Adrian Cristea: «Nu sunt gelos pe concurentii de la Burlacita, locul Biancai e langa mine»Supermodelul Alina Puscau, goala in Conan BarbarulLady Gaga a lansat videoclipul piesei You and IFuneraliile lui Amy Winehouse vor avea loc astaziJennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into YouBeyonce, in lenjerie intima in noul clipJustin Timberlake, noul proprietar MyspaceIrina Columbeanu a fost incredintata temporar mamei saleJojo, insarcinata in 4 luniBianca Dragusanu a renuntat la Printul Cristea. Il vrea inapoi pe Bote!Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascularGabriela Cristea Toader si-a schimbat look-ulElton John isi declara incheiata cariera muzicalaMadonna isi sarbatoreste astazi ziua de nastereMonica Columbeanu, hartuita de un obsedat
Pagina 1
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook