Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Jennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into You

Data introducerii: 19-07-2011

Jennifer Lopez, intr-o relatie cu barbatul din clipul I'm Into YouLa scurt timp de la anuntarea vestii divortului de Marc Anthony, dupa 7 ani de mariaj, Jennifer Lopez este din nou subiect de barfa...in bratele unui cubanez focos.

Potrivit presei de peste Ocean, cel pentru care J-Lo, desemnata recent cel mai frumos om din lume, ar divorta de sot este actorul cubanez William Levy, care apare in clipul "I'm Into You" al cantaretei. Si acesta a pus capat casatoriei sale cu actrita mexicana Elizabeth Gutiérrez, deci sunt ambii liberi si fara obligatii.

 

 

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook