Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 3 ~ Inna, cea mai sexy femeie din lume

Data introducerii: 05-07-2010

Inna, cea mai sexy femeie din lumeFHM România a realizat un top al celor mai sexy 100 femei din lume, iar binecunoscuta cântăreaţă Inna a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către cititorii revistei.

 

Inna a fost desemnată mai sexy decât Megan Fox, Adriana Lima, Jessica Alba sau Eva Mendes. A fost de ajuns un singur pictorial sexy, pentru ca Inna să cucerească definitiv cititorii masculini, dar şi cei feminini ai revistei FHM. De curând, ea a fost şi pe coperta ediţiei franceze a acestei reviste.

În urma voturilor, ea a ocupat prima poziţie. Imediat după ea, Catrinel Menghia, Gina Pistol, Megan Fox şi Marisa Miller au ocupat primele locuri.

Autor: Raluca

Pagina 3 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Eros Ramazzotti va sustine un concert pe Stadionul de rugby din Bucuresti pe 10 iulieRussell Crowe a murit?Lady Gaga nu exclude varianta aparitiei in revista PlayboyMadonna, increzatoare in ea si fara retusuriKeo, nominalizat la RMA 2010 in sectiunea Best RockLady Gaga, record istoricBeyonce, data in judecataMonica Anghel va fi mamicaVEDETE: Jennifer LopezVEDETE: Michael JacksonVEDETE: Mariah CareyVEDETE: Burak HakkiVEDETE: InnaVEDETE: ShaggyVEDETE: ShakiraVEDETE: Lenny KravitzVEDETE: Gabriela Cristea Toader
Pagina 3
123

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook