Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!

Data introducerii: 12-01-2010

Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Moneda nationala a inceput anul 2010 in forta, castigand semnificativ teren in fata euro dupa ce a inregistrat o apreciere de 2,12% in doar 6 zile.

Leul s-a apreciat cu 0,71% fata de euro in sedinta de ieri, cursul de referinta anuntat de Banca Nationala coborand cu aproape 3 bani fata de vineri, pana la 4,1383 lei pentru un euro, minim al ultimelor 8 luni. Moneda nationala a castigat 2,12% de la inceputul anului, pretului unui euro coborand de la 4,2282 lei (31 decembrie 2009), la 4,1383 lei, arata Wall-Street.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Ce trebuie sa stii despre cumpararea unei locuinteTransportul public al viitoruluiWeb designer – jobul anului 2013Veniturile bugetarilor vor creste cu 8% in iunie, iar cu 7,4% in decembrieTarifele la energie si gaze vor creste - o noua cauza!Cele mai importante business-uri de familie din RomaniaCursul valutar isi continua ascensiunea pe piata financiaraCresc preturileLeul a atins un nou maxim al ultimelor 15 luniCat cheltuie ministerul lui Udrea pentru promovarea turismului?Aurul atinge un nou maximRomania are o crestere economica constantaTopul celor mai scumpe locuinte vandute in S1Romania, vanduta putin cate putin!Pretul caselor de vacanta a scazutReuniune de urgenta impotriva cresterii preturilor la alimente!Harta salariului mediu in recesiune!Obama: SUA s-ar putea scufunda intr-o noua criza financiaraLeul s-a apreciat in raport cu euroDe astazi se ieftinesc carburantii
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook