Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ In 2011 sectorul imobiliarelor intra in faliment?

Data introducerii: 14-12-2010

In 2011 sectorul imobiliarelor intra in faliment?Se stie ca sectorul imobiliarelor se afla in cadere inca de la inceputul crizei economice, astfel ca in anul 2011 se asteapta ca mai multe proiecte imobiliare locale cu o valoare de aproximativ 500 de milioane de euro sa intre in insolventa sau faliment, potrivit Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker anticipeaza ca in 2011 vor aparea mai multe cazuri de insolventa sau faliment in randul proiectelor rezidentiale si a companiilor detinatoare de terenuri pe care nu a fost inceputa insa dezvoltarea unui proiect.

2011 poate fi insa un an bun in ceea ce priveste dorinta de achizitionare a unei locuinte, preturile urmand sa scada destul de mult in acest sector.

 

 

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum ne 'vinde' Guvernul catre FMIFirmele care angajeaza someri, scutite sase luni de la plata contributiilorBucurestiul, cel mai atractiv oras din Europa de Est pentru investitoriVin vremuri bune: Perioada grea pentru finantarea Romaniei a trecutPatriciu refuza sa fie audiat in dosarul RompetrolLa ce preturi vor putea fi cumparate locuintele ANL?Solutie de avarie: rata mai mica la banca, pe termen lungCastigul salarial mediu net a crescut cu 8,1% in decembrieCe-ar fi fost daca nu si-ar fi bagat coada Prima casaTop 5 tendinte pe piata fortei de munca in 2010Bogati ai Romaniei feriti-va! Fiscul e cu ochii pe voi!Leul castiga teren: 4,11 lei/euro, nou maxim al ultimului anTop 10: Scenarii controversate pentru 20102010, anul reflatiei: Cum va evolua economia Romaniei?Credeati c-am scapat? Forfetarul revine!Inceput de an in forta pentru moneda nationala. Leul, la maximul ultimelor 8 luni!Vladescu a pus gand rau bogatanilor: Vrea impozit special pentru averile mariFinantele schimba din pix cresterea cu 40% a cheltuielilor de personal intr-o diminuareLeul prinde aripi: Cursul, la minimul ultimelor 7 luni si jumatatePrima Casa continua si in 2010
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook