Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 19 ~ Iliescu: Cozma trebuie tratat cu intelegere, ca oamenii cu mintea ratacita

Data introducerii: 15-02-2008

După ce Miron Cozma a anunţat că vrea să-l dea în judecată pentru mineriada din iunie '90, Ion Iliescu a declarat că fostul lider al minerilor trebuie tratat cu înţelegere, precum "oamenii cu mintea rătăcită.

"Trebuie înţeles omul. A stat în închisoare, el şi aşa era un original în felul său, aşa că după închisoare s-au accentuat nişte trăsături", a explicat Iliescu, citat de Mediafax.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 19 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sindicatele contesta proiectul bugetului pe 2008BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru euroalegeriRemes, suspendat din PNLCiolos crede ca Romania va evita activarea clauzei de salvgardareAdrian Cioroianu cere explicatii ambasadorului Republicii MoldovaBasescu cere Parlamentului sa ii trimita legea uninominalului pana pe 22 octombrieActiune pentru cimitirele evreiestiBasescu a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu Legea cresterii salariilor diplomatilorCozmin Gusa: Inca cel putin doi ministri vor avea dosare penaleOamenii lui Boc stiau de marti ca miercuri „va exploda o bomba“Dacian, in locul lui Decebal TraianCiolos va demite toti secretarii de stat daca UE activeaza clauza de salvgardareDemisia lui Decebal Traian Remes starneste reactii pe scena politica Ministrul Decebal Traian Remes a demisionatC. Diaconescu: Cerem o ancheta a CSM referitoare la modul in care au ajuns imaginile cu Remes in mass-mediaFlagrant la nivel inalt - Traian Remes si Muresan - SPAGA (filmare SRI)Basescu nu poate face referendum odata cu europeneleVremuri grele pentru demnitarii din vilele statuluiInalt Prea Securistul Arhiepiscop PimenAzi se judeca recursul in cazul lui Ioan Avram Muresan
Pagina 19

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook