Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ ILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"

Data introducerii: 08-11-2007

Managerul celor de la Steaua, Adrian Ilie, a explicat rezultatele Stelei in Liga prin faptul ca "ros-albastrii" au intalnmit adversari foarte dificili, in conditiile in care le-au lipsit si multi jucatori.

"Ne-a lipsit si sansa anul acesta, ati vazut ce adversari puternici am intalnit. E greu de realizat ceva, poate daca aveam parte de alta grupa reuseam mai mult. Oricum noi nu renuntam, mai avem de jucat, incercam sa obtinem cat mai mult, mai avem doua jocuri in Liga si puncte de adus din campionat, pe care vrem sa il castigam" a declarat Ilie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Africa de Sud, in finala CM rugbyJIGNITI DE BULGARIWilkinson, loveste din nou!ZENGA: 'CLAUDIU SI-A REVENIT'2007, anul in care si fotbalul a aderat la Europa Preliminarii EURO 2008/ Germania poate fi prima calificata la EUROScandal pe bilete!Seara campionilor: Romania - Olanda 5 - 5FIFA a aprobat ca baloanele de fotbal sa aiba un cip implantatMiraj sau realitate? Romania, o mina de aur pentru fotbalul italianVan Nistelrooy: Olanda si Romania se califica la EuropeneNapoli, chemat sa alunge blestemele Stiintei Mircea Rednic este noul antrenor al RapiduluiUn cangur a incurcat un raliu desfasurat in AustraliaCEL MAI PROST INCEPUT DE SEZON AL STELEI DIN ISTORIE!REDNIC: "VREAU LA RAPID DOAR UN AN! DACA IAU TITLUL, MA MAI GANDESC"BECALI: "DACA LACATUS VREA O SANSA LA STEAUA...SA MAI ASTEPTE!"Hagi l-a atacat pe Gigi BecaliCu chiu, cu vaiHamilton, Alonso si Raikkonen, finala in trei la Sao Paulo
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook