Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ ILIE: "E GREU SA JUCAM CU ASA ADVERSARI TARI"

Data introducerii: 08-11-2007

Managerul celor de la Steaua, Adrian Ilie, a explicat rezultatele Stelei in Liga prin faptul ca "ros-albastrii" au intalnmit adversari foarte dificili, in conditiile in care le-au lipsit si multi jucatori.

"Ne-a lipsit si sansa anul acesta, ati vazut ce adversari puternici am intalnit. E greu de realizat ceva, poate daca aveam parte de alta grupa reuseam mai mult. Oricum noi nu renuntam, mai avem de jucat, incercam sa obtinem cat mai mult, mai avem doua jocuri in Liga si puncte de adus din campionat, pe care vrem sa il castigam" a declarat Ilie.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Emeric Ienei: 'Le-au tremurat pantalonii pe ei. M-am simtit umilit'LIGA I - ETAPA A 5-A (RESTANTA)Bute, mai bun ca DorofteiApune steaua! Nalbandian, invingatorul lui FedererRezultat Steaua - SevillaScor Sevilla - Steaua 2 - 1MARCA: "VICTIMA SI CALAUL SE INTALNESC DIN NOU"Steaua, totul sau nimicRapid bate totMeciuri de fotbal etapa a XI-a - 19, 20, 21 Octombrie 2007Mutu: 'Oalele s-au spart in capul meu'PAVEL SI PAVEL, MECI CU FRATII BRYANAu baut de 10.000 euroPleaca Victor Piturca?Rocky de Galati' vrea 'Centura cu Diamante'Romania la Euro 2008Multescu vine dupa puncteSTEAUA JOACA LA FOCSANI0-0 cu Franta, avantaj RomaniaBilete on-line la meciurile Stelei din Liga Campionilor
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook